First Any Info Module

You can  enter  here any formated text.

You can purchase it from here.

You can enter images:

Or you can even add youtube videos:

MX11

Product Code: fdsafadfads
Reward Points: 0
Availability: In Stock (0 already sold)
Price: $0.00
Ex Tax: $0.00
   - OR -   

MX11

De nieuwe Geomax MX11 zandband is dé nieuwe band voor zowel professionele off-road-motorrijders als amateurrijders. Samen met het Honda World Motocross team heeft Dunlop een band ontwikkeld die; eerste klas grip levert, sublieme remprestaties, stabiliteit, duurzaamheid en perfect stuurgedrag op losse ondergrond. Deze crossband excelleert zowel in bochten als op rechte stukken.

Innovatief design
Zowel het design als de opbouw van de Geomax MX11 worden gekenmerkt door innovatie. Het blokvormige profiel op de voor- en achterbanden is niet zomaar een onderscheidend visueel kenmerk; de blokken zijn uitermate effectief. De band is stabiel en vangt schokken uitstekend op. De voorste rand van de noppen op de voorband is zelfs veel smaller dan die van standaard vierkante noppen. De Geomax MX11-set zorgt voor een uitstekende tractie en stabiliteit op zandgrond.

De band dankt zijn bestaan aan het denkwerk en de ervaring van Dunlop en aan de input van rijders en technici van Honda. Tijdens het World Motocross Championship kampioenschap 2010/2011 is de MX11 ontwikkeld en aangepast. De motorcrossrijders Evgeny Bobryshev en Rui Gonçalves van het Honda-team speelden een cruciale rol bij de perfectionering van de MX11. "Op zachte grond is het belangrijk om een betrouwbare band te hebben; een band met een goede grip die niet alle kanten opgaat", aldus Bobryshev. "In de afgelopen 18 maanden hebben we de band steeds verder verfijnd, samen met het Dunlop-team. Hierdoor hebben we nu de beste voorband die ik ooit heb gebruikt. De MX11 combineert al onze input in een geweldige pakket."

Dankzij de geavanceerde technologie en de feedback van Honda-rijders is een superieure band ontwikkeld waarmee men vol vertrouwen in de zwaarste omstandigheden kan rijden.

Belangrijkste kenmerken MX11:

  • Ontwikkeld in samenwerking met het Honda World Motocross team
  • Presteert uitstekend op zandgrond
  • Levert topprestaties op alle fronten (grip, remprestaties, stabiliteit, duurzaamheid)
  • Geomax stabilisatieblokken op het middenprofiel van de achterband zorgen voor stabiliteit tijdens snel accelereren en hard remmen
  • Flexibeler karkas voor een betere stabiliteit

Dunlop ondersteund de FIM MX World Championship teams: Honda World Motocross Team (Evgeny Bobryshev & Rui Gonçalves)
LS Honda (Jonathan Barragan)
Kawasaki Racing Team (Gautier Paulin & Xavier Boog)

Prijzen:De bruto adviesverkoopprijs van de 80/100-21 voorband is € 97,75 (NL) / € 99,50 (BE), de bruto adviesverkoopprijs van de 110/90-19 achterband bedraagt € 124,95 (NL) / € 127,50 (BE). De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:Tags: MX11, Desktops

This is another AnyInfo Module - You can set here any title

You can optimize your site for search engines with Opencart SEO Pack.

You can add corner images to your pictures with Corner Images PRO.

You can automatically create internal links in product's description with Auto Internal Links.

You can purchase Any Info Module from here.

Related Products
Powered By OpenCart
OPENCART DEMOS © 2018